Voorwoord

We gaan deze keer weer voor kleine campings. Onze voorkeur gaat uit naar boeren campings en natuur campings. Voor de natuur campings hebben we een lidmaatschapkaart aangeschaft. We zien wel waar we uitkomen elke dag, er zal vast wel ergens een slaapplaats zijn.

We houden weer een notitieblokje bij de hand om s'avonds onze ervaringen bij te werken.

De websites en informatie van de campings zijn 18 april 2022 gecontroleerd.


Natuur camping "De Vrolijk" Laren.

De eerste camping is in Laren een Natuur camping 'De Vrolijk'. Het is wat rommeling, maar ligt tegen een grote camping, waar we de grens niet van zien.

We gebruiken het sanitair van de grote camping. Het geheel is wat matig. Er is een grote vis vijver waar je in de avond kan genieten van de rust. En eventueel vissen als je daar belang bij hebt.


Camping " 't Holterveld" Rekken.

De tweede camping in Rekken. Het Holterveld, erg gezellig, de eigenaresse komt ergens in de avond het geld ophalen en zit op haar praatstoel (fiets). Ze vindt het allemaal geweldig dat we met de fiets op vakantie zijn.

De camping is erg gemoedelijk. Je kan er verse eieren krijgen en nog wat klein spul. Brood moet je de avond van te voren bestellen en wordt dan s'morgens bij de tent gebracht. Dit is een camping zoals wij bedoelen.
Zie voor een update over deze camping onze fietsvakantie (Rond Nederland) van 2014!!

Deze camping is inmiddels al enige jaren gesloten volgens de website en staat te koop.


Camping de "Italiaanse Meren" Winterswijk-Kotten.

De derde camping De Italiaanse meren een stuk voorbij Winterswijk. Het is een camping met, toen wij er waren, veel ouderen. Op de website van de camping is meer te zien dan wat wij hebben mee gekregen.

Wij waren moe en hebben nadat de tent stond gegeten en hebben niet verder gekeken. Dat ligt dus geheel aan ons. De camping ligt tegen de Duitse grens, heeft goed sanitair en is rustig. Dat was precies wat wij nodig hadden.


Camping "IJsselstrand"

De vierde camping Camping IJsselstrand aan de IJssel is groot. Een klein stukje verder is een boederij camping, zoal wij de volgende morgen zagen. De camping heeft een grote winkel en een restaurant waar je voor een zeer redelijke prijs goed kan eten.

De camping is van naam veranderd, in 2002 hete het nog Dorado. Dit is ook het enigste wat veranderd is.


Boerderij camping "Lieftink" nabij Laren.

De vijfde en laatste camping Lieftink is weer een boederij camping, gezellig en no nonsens. Dit zijn meer de campings waar wij graag komen.

Prima camping.